Voor wie

De Eetgemak-groep heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Wij zijn de partner van klanten die – net als wij – geloven dat iedereen moet kunnen genieten van verse gerechten, ongeacht hun specifieke voedingsbehoeften.

Zorgorganisaties

Het kan een uitdaging zijn om een druk werkschema te combineren met het zorgen voor een patiënt, cliënt of bewoner. Vanuit ons merk Eetgemak ontzorgen wij jouw organisatie met koelverse gerechten op maat, bereid met de beste ingrediënten en passend binnen elke dieetwens. 

Een goed gerecht heeft een positief effect op belangrijke sociale aspecten en het welbevinden van de mens. Naast het zoeken naar een concept dat past bij jouw organisatie, richten wij ons ook op productontwikkeling en voedingsadvies. Jij hebt de vrije hand in het samenstellen van de maaltijden en de verpakkingsmogelijkheden zoals eenpersoons en multi-portie. Zo kun je producten kiezen die écht passen bij jouw organisatie.

maaltijden in de zorg eetgemak
maaltijden zorginstellingen eetgemak

Ziekenhuizen

Elke patiënt heeft iedere dag recht op lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het welbevinden en het herstel aantoonbaar bevordert. 

Wij zijn dé expert op het gebied van gastronomie en gastvrijheid. Met onze unieke voedingsformule onder het merk FoodforCare werken wij aan een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken. 

Jij focust je op de medische zorg voor jouw patiënten, wij leveren koelverse gerechten op maat. Dit is verdeeld over 7 eetmomenten per dag, rekening houdend met alle denkbare voedingsgewoonten, diëten en consistenties. Op deze manier krijgt elke patiënt een maaltijd die bij hem of haar past. 

Kinderopvang

Vanuit ons merk Eetkomeet nemen wij al jarenlang de allerkleinsten mee op smaakavontuur. Verse groenten, een mals stukje vlees of volkoren pasta; elke dag koken onze koks verse en gezonde maaltijden die aansluiten bij het smaakpalet van de kinderen. Onze menu’s zijn dan ook zorgvuldig samengesteld door onze diëtisten, rekening houdend met de uitgangspunten van het EAT-lancet rapport.

eetkomeet eten
Vers voor thuis - open bezorg doos

Maaltijden aan huis

Een lekkere en verse maaltijd op tafel zetten zonder zelf te koken; ons merk Vers voor Thuis maakt dit mogelijk. De maaltijden zijn te bestellen via ons platform bij verschillende partners in het hele land. Koelvers bij jou aan huis, tot in de koelkast. Eenvoudig opwarmen in de oven of magnetron en vervolgens direct opdienen; het gemak van lekkere en verse maaltijden aan huis.

Van een bloemkoolstamppot tot een Thaise viscurry. Eet je liever vegetarisch of volg je een dieet? Je kunt zelf kiezen wat je op tafel zet.

Horeca & Catering

Vanuit onze geschiedenis, waarin wij koken voor jong en oud in eenpersoons en multi-portie verpakkingen, hebben wij veel ervaring opgedaan om jouw gasten te verrassen met heerlijke en verse gerechten. Van de Hollandse keuken tot de wereldkeuken, diverse soepen, tussendoortjes of lekkere salades. Ons assortiment is altijd vers, gevarieerd en verrassend. 

Catering eetgemak