Onze merken

Eén organisatie, vier merken

Wij geloven dat ieder mens – ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van overheerlijke verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van lekkere, goede en gezonde gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf. De Eetgemak Groep biedt een keuken op afstand waar een team van ervaren, gepassioneerde koks, diëtisten en productontwikkelaars verse, op maat gemaakte gerechten bereiden. Deze gerechten worden ontwikkeld vanuit een wetenschappelijke benadering en kunnen zelf eenvoudig op locatie worden bereid en/of geserveerd.

Dit alles doen wij vanuit onze professionele keuken waar dagelijks vers gekookt wordt voor verschillende doelgroepen zodat wij impact kunnen maken voor jong en oud; vanuit 1 organisatie en met 4 merken die elkaar versterken.

Lekker vertrouwd genieten

Met ons merk Eetgemak richten wij ons vooral op het welbevinden van de mensen die onze gerechten nuttigen. We koken de lekkerste gerechten, ontzorgen onze klanten in het volledige proces rondom de bereiding van deze gerechten en we werken voortdurend samen aan langdurige partnerships.

Ontwerp zonder titel - 2022-11-21T113042.996 (1)
foodforcare eetgemak

De unieke voedingsformule voor herstel & welbevinden

Met ons merk FoodforCare ondersteunen wij patiënten & cliënten tijdens hun herstel. Wij bieden iedereen een passend menu, denken en werken met onze klanten mee. Als dienstverlener in de zorg en maken wij gebruik van een uniek concept met aantoonbaar resultaat vanuit onze wetenschappelijke onderzoeken.

Een ontdekkingsreis om de allerkleinsten gezond & bewust te leren eten

Ons merk Eetkomeet streeft ernaar het gedrag van de allerkleinsten positief te ontwikkelen met gezonde voeding boordevol groenten. Wij zijn dan ook een ster in het dagelijks vers koken, vliegen als een raket naar een gezonde toekomst maar mét behoud van ruimte voor service op maat.

eetkomeet eten
Vers voor thuis - open bezorg doos

Lekker & Vers zonder zelf te koken

Vers voor Thuis richt zich op mensen die thuis niet willen of kunnen koken. Wij koken dagelijks verse maaltijden die gemakkelijk online te bestellen zijn en thuis worden bezorgd. Onze service is vrijblijvend en we ondersteunen onze klanten en partners zodat iedereen thuis op ieder gewenst moment kan genieten van een lekkere en verse maaltijd.