Over ons

Ontstaan in 2006 vanuit de groentewinkel in Wassenaar, doorgegroeid tot een professionele keuken in Katwijk.

Historie

In 1935 begon Leo van der Krogt (grootvader) een groentewinkel in Wassenaar. 64 jaar later kreeg deze groentewinkel de naam Eetgemak en werden de eerste maaltijden bezorgd. Dit was een dusdanig succes, dat in 2006 kleinzoon Leo van der Krogt Eetgemak B.V. heeft opgericht.

Sinds 2006 heeft Eetgemak een enorme groei doorgemaakt. Waar er eerst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel werden gekookt, zijn wij nu uitgegroeid tot de Eetgemak Groep. Dagelijks koken wij voor ruim 40.000 mensen een lekkere, goede en gezonde maaltijd.

Missie en visie

Wij geloven dat ieder mens – ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van lekkere, goede en gezonde gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf. 

De Eetgemak Groep biedt een keuken op afstand waar een team van ervaren, gepassioneerde koks, diëtisten en productontwikkelaars verse, op maat gemaakte gerechten bereiden. Deze gerechten worden ontwikkeld vanuit een wetenschappelijke benadering en kunnen zelf eenvoudig op locatie worden bereid en/of geserveerd.

orderpick eetgemak
levensfase eetgemak groep

Binnen de Eetgemak Groep willen wij impact kunnen maken gedurende een volledige levensfase. Dit doen wij door het bereiden van verse gerechten, met als uitgangspunt lekker, goed en gezond. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren op het gebied van Preventie voor jong en oud. Daarnaast focussen wij ons op voedingsconcepten die gericht zijn op Gezond leven, Welbevinden, Behandeling en Herstel.

Dit alles doen wij met een team van zeer ervaren koks, productontwikkelaars, culinair adviseurs en diëtisten die samen met de rest van het team vanuit onze professionele keuken in Katwijk verse gerechten op maat bereiden. 

Onze organisatie

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Binnen de Eetgemak-groep zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. We zijn direct, open en communiceren altijd eerlijk en transparant. Over onze gerechten, over onze mogelijkheden en richting onze klanten. We houden het niet alleen bij mooie woorden maar maken het ook waar in onze daden. Zo kunnen we laten zien waar we echt goed in zijn: Verse gerechten op maat.

We zijn nieuwsgierig en constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Wij vinden dat iedereen recht heeft op verse gerechten die aansluiten bij de specifieke voedingsbehoeften. Daarom blijven wij onze (wetenschappelijke) kennis, onze gerechten en onze manier van werken constant verbeteren zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van de markt en mensen nog betere gerechten kunnen bieden.

We staan naast je en kijken wat voor jou de beste oplossing is

Een goed, vers gerecht is voor iedereen net even anders. We zetten daarom graag onze (wetenschappelijke) kennis in om een voor jou passende oplossing te bieden. Of dit nueen gerecht, service of kennis is, wij zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op jouw situatie.

 

Een kijkje in onze keuken

Play Video