Eetgemak & HPAK

Dagverse groenten

Samenwerken is een belangrijke pijler voor de Eetgemak Groep. Zowel met onze klanten als onze leveranciers. Met sommige partners en leveranciers gaat de historie zelfs terug naar de tijd dat Eetgemak nog een groentewinkel was. Zo ook met groenteleverancier HPAK.

Terug in de tijd

Toen Leo van der Krogt in 1935 zijn groentewinkel oprichtte, leverde deze groenteleverancier al de gesneden groentes. Waar de groentewinkel uitgroeide tot de Eetgemak Groep, groeiden zij mee. Inmiddels kan HPAK als een verlengstuk van de Eetgemak Groep gezien worden.

Samen met een focus op vers

Dagelijks worden de mooiste versproducten geschild, gesneden en gewassen tot panklare ingrediënten voor de Eetgemak groep zodat er gelijk gestart kan worden met koken. “Een constante kwaliteit van de beste producten van het seizoen is wat je wilt leveren”, aldus de groenteleverancier. En dat sluit feilloos aan op de visie van de Eetgemak Groep om dagelijks verse maaltijden te leveren.

Om die versheid te garanderen wordt er zoveel mogelijk lokaal ingekocht en zijn er duidelijke specificaties en regelmatig controles om de kwaliteit te waarborgen.

Snijden, testen, proeven!

Naast de groenten worden er ook producten op maat geleverd. Denk aan de salades van FoodforCare, de groentemix voor de bolognesesaus van Eetkomeet of de Tjap Tjoy van Vers voor Thuis. De groenten worden gesneden, gewassen in koelwater en gemixt. Het recept wordt aangeleverd door de Eetgemak Groep en door HPAK voorbereid zodat de keuken gelijk kan starten wanneer het product in de keuken arriveert.

Ontwikkeling en verbetering

De Eetgemak Groep heeft een ervaren team van productontwikkelaars en diëtisten in huis. Met ons team hebben we continu de focus op de ontwikkeling en verbetering van recepten. Dit begint al in de snijkeuken door nieuwe mixen en samenstellingen van groenten te testen. Ook dit gebeurt in nauwe samenwerking met het team van de groenteleverancier. Kortom, een jarenlange samenwerking met een resultaat waar we trots op zijn.