Zorg & Food 2024

Bezoek ons op de zorg & food 2024

Van 9 tot 11 april 2024 verwelkomt de Eetgemak Groep je graag op de Zorg & Food 2024 in de Jaarbeurs te Utrecht. Je vindt ons op stand B030 in hal 8, waar je in één bezoek alles over gezonde en duurzame voeding ervaart.

Waarom mag ik de stand van de Eetgemak Groep niet missen?

Je krijgt de unieke kans om onze lentefeestdagen menu’s te proeven. Deze menu’s zijn met hun smakelijke verrassingen een ware ode aan de sfeer van het seizoen! En voor de tweede keer op rij bevatten deze menu’s niet alleen hoofdgerechten, maar ook een uitgebreide selectie van voorgerechten én nagerechten.

We presenteren onze innovaties, voortgekomen uit waardevolle inzichten van onze klanten, zoals:

Extra gare groenten met verrijkte smaak, waaronder bloemkool, broccoli, sperziebonen, spruitjes en wortelen. Deze groenten ondergaan een langere bereidingstijd waardoor ze geschikt worden gemaakt voor een deel van onze doelgroep. We hebben extra aandacht besteed aan de smaak door verfijnde kruiden en romige boter toe te voegen.

Tussendoortjes in de zorg: Naast onze smaakvolle warme maaltijden kun je nu ook heerlijke tussendoortjes bestellen. De voordelen? Meer eiwitten en energie voor de patiënt, gevarieerd eten, stimulans voor beweging en waardevolle contactmomenten die het welbevinden verhogen.

Onze culinair adviseurs en accountmanagers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we jou op de Zorg & Food 2024? Meld je dan nu aan.