Vers voor Thuis lanceert nieuwe samenwerking met Mantelzorger App

Vers voor Thuis, onderdeel van de Eetgemak Groep, richt zich op het leveren van verse warme maaltijden aan consumenten. Onlangs is Vers Voor Thuis een samenwerking gestart met de Mantelzorger App. Deze samenwerking richt zich op het ondersteunen van mantelzorgers in Zuid-Holland met verse en gezonde maaltijden aan huis.

Middels de Mantelzorger App worden een aantal belangrijke functies binnen één platform aangeboden, zoals bijvoorbeeld een overzicht van komende afspraken, in te nemen medicijnen en de gemoedstoestand van de zorgvrager. Bekijk hieronder de mogelijkheden die de app te bieden heeft:

Chat functie: Mantelzorgers en zorgvragers kunnen binnen de app gemakkelijk met elkaar communiceren via de chat functie.

Maaltijden: Bestel gemakkelijk de maaltijden bij Vers voor Thuis en laat deze bezorgen bij de zorgvrager.

Agenda: Alle afspraken worden overzichtelijk weergegeven in de agenda, waardoor alle leden binnen de zorggroep inzicht hebben in de planning.

Logboek: Alle activiteiten worden geregistreerd in het logboek, waardoor groepsleden altijd belangrijke informatie kunnen terugvinden.

Medicijnen: Een handige assistent ondersteunt de zorggroep bij het beheer van medicijngebruik.

Allergieën: In één overzicht zijn de allergieën van de zorgvrager inzichtelijk.

Vanaf begin juni start de Mantelzorger app in samenwerking met Vers voor Thuis een pilotproject in Zuid-Holland. Hiermee biedt de app in die regio de handige optie om verse en voedzame maaltijden te bestellen. Deze zullen door Vers voor Thuis verzorgd worden. De maaltijden worden rechtstreeks geleverd aan de gebruikers van de Mantelzorger App. Deze samenwerking heeft als doel om het leven van zowel mantelzorgers als zorgvragers te vereenvoudigen door middel van extra gemak en ondersteuning in het zorgproces.

Wil je weten hoe de maaltijden te bestellen via de Mantelzorger app? Bekijk dan ons instructiefilmpje