Overname Culinair Kommers

“Regionale ambachtelijkheid in combinatie met verse gerechten op maat”

Sinds 20 juni 2022 is Culinair Kommers onderdeel van de Eetgemak Groep. Hiermee vergroot de Groep niet alleen de impact in de provincie Zeeland, maar zal de ambachtelijke bereiding in de eigen slagerij van Culinair Kommers de kwaliteit van de gerechten van de Eetgemak Groep ten goede komen. Daarnaast zal Culinair Kommers met voedingsconcepten van de Eetgemak Groep haar klanten een veel ruimere keuze van verse gerechten op maat kunnen bieden.

Van groentewinkel tot voedingsconcepten op maat

Het ontstaan van de Eetgemak Groep gaat ruim 87 jaar terug naar een groentewinkel in Wassenaar. Vanuit deze basis heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een producent van koelverse maaltijden en uiteindelijk tot een bedrijf wat diverse voedingsconcepten levert met verse gerechten op maat; gericht op gezond leven, welbevinden, behandeling en herstel.

Perfecte aanvulling op de strategie
“De overname van Culinair Kommers past perfect in de strategie van de Eetgemak Groep. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze gerechten verbeteren en onze positie in de provincie Zeeland versterken”, aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.

Van slagerij tot 50 jaar ambachtelijkheid en kwaliteit
Culinair Kommers is van origine een slagerij en staat voor ruim 50 jaar vakmanschap, kennis en kwaliteit. Dit is duidelijk terug de vinden in de bereiding: er worden geen onnodige toevoegingen gedaan en geen productiemethoden toegepast die ten koste gaan van de smaak. Ook heeft Culinair Kommers een deelneming in De Zeeuwse Keuken (DZK): een maaltijdaanbieder binnen Zeeland met eigen maaltijdservice.

Met meer veelzijdigheid een ruimere keuze voor onze klanten
Culinair Kommers gaat volgens eigenaar John Kommers een zonnige toekomst tegemoet. “We blijven de kwaliteit leveren zoals gewend, maar met de veelzijdigheid van de gerechten van de Eetgemak Groep, zoals halal, biologische componenten, kindermaaltijden en alle consistenties en afleidingen waaronder IDDSI. Hierdoor kunnen we onze klanten een veel ruimere keuze bieden dan voorheen”, aldus John Kommers.

overname culinair kommers eetgemak