Omarm het voorjaar met de nieuwe lentefeestdagen brochure

Vol trots presenteren wij onze nieuwe lentefeestdagen brochure met smakelijke verrassingen die een ware ode aan de sfeer van het seizoen vormen! En voor de tweede keer op rij vind je in deze brochure niet alleen de hoofdgerechten maar ook een uitgebreide selectie van voorgerechten én nagerechten. Ontdek maar liefst acht-en-veertig menu’s, waaronder vegetarische en dieetopties, zodat iedereen feestelijk kan genieten, ongeacht culinaire voorkeuren of voedingsbehoeften.

Wat staat er op het menu?

Laat je verrassen door onze culinaire experts die met zorg en passie een groot aantal bijzondere smaakcombinaties hebben samengesteld met de allerbeste seizoensgebonden ingrediënten.

Wat je daar nog aan toe kunt voegen? Maak ook van je tafel een feest! In de brochure vind je een aantal handige decoratietips om je eettafel te transformeren tot een ware lenteweide. Ontdek hoe je met eenvoudige accenten een mooie setting creëert. Zo til je deze heerlijke gerechten naar een hoger niveau en maakt je de sfeer compleet.

Of je nu houdt van frisse salades, lichte pastagerechten of hartverwarmende lentestoofpotjes, onze brochure biedt voor ieder wat wils. Vanwege de toenemende vraag hebben we ook deze keer weer uitgebreid aandacht besteed aan de overheerlijke vegetarische opties.

Brochure lente 2024

Een kijkje achter de schermen

Lentefeestdagen brochure fotoshoot 2024
Play Video