Nieuw in ons assortiment: extra gare groenten

Dankzij waardevolle inzichten van onze klanten binnen de ouderenzorg, zorgvuldig onderzoek en uitgebreide proeverijen, introduceren wij onze extra gare groenten met verrijkte smaak.

Deze groenten, waaronder bloemkool, broccoli, sperziebonen, spruitjes en wortelen, ondergaan een langere bereidingstijd. Hierdoor verkrijgen ze de zachte consistentie die bijzonder geschikt is voor een deel van onze doelgroep. Bovendien hebben we extra zorg besteed aan de smaak door verfijnde kruiden en romige boter toe te voegen. Onze nieuwe lijn begint met twee formaten: 400 gram en 800 gram verpakkingen.

Sinds de begindagen van ons bedrijf hebben we het voorrecht om dagelijks verse leveringen van knapperige groenten rechtstreeks van de lokale leverancier te ontvangen. Vandaag de dag is dat gemiddeld 4000 kg! Deze authentieke connectie met onze oorsprong heeft onze culinaire reis gevormd en verrijkt met de puurste smaken. Met toewijding en aandacht voor kwaliteit en versheid selecteren we de beste ingrediënten voor onze gerechten.

We zijn ervan overtuigd dat de extra gare groenten zullen bijdragen aan het verhogen van de smaakbeleving en het gemak voor onze gewaardeerde klanten in de zorgsector.