Diëtetiek-dag 2024

De Toekomst is Plant Aardig

Om in de toekomst iedereen van voldoende, gezond en lekker eten te voorzien, met respect voor de aarde, zal ons voedselpatroon moeten veranderen…

Wat kun je verwachten?

De Diëtetiek-dag 2024 staat in het teken van het samen kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige voeding en deze te vertalen naar de praktijk.

We bevinden ons allemaal in een race om de doelstellingen van de eiwittransitie te behalen. De voedseltransitie bezorgt diëtisten en inkopers (bijna) slapeloze nachten; hoe kunnen we gerechten smaakvol en betaalbaar houden?

Ook dit jaar ontvangen we weer een aantal gastsprekers die jullie creativiteit, vastberadenheid en inlevingsvermogen maximaal zullen testen. Het volledige programma volgt nog maar we mogen alvast bekend maken dat dr. Manon van den Berg, themaleider voeding bij het Radboudumc, jullie mee gaat nemen op een plant aardige journey vol ideeën.

Daarnaast worden er door ons team van diëtisten op interactieve wijze praktische tips gedeeld om direct in je eigen organisatie toe te passen. En uiteraard zal een inspirerende proeverij niet ontbreken!

Nieuw dit jaar is dat we, naast onze vertrouwde diëtisten, ook voedingsspecialisten van harte welkom heten. Het programma zal speciaal worden aangepast om iedereen te inspireren in de weg naar een Plant Aardige Toekomst.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schrijf je nu in

Dietetiek-dag 2024

Een terugblik...