Feestdagenproeverij

10 t/m 12 oktober 2023

Hoofdkantoor Eetgemak Groep

Taanderstraat 9A, Katwijk

Schrijf je nu in!

Op 10, 11 en 12 oktober organiseren wij speciale klantendagen waarop we je de unieke kans bieden om onze nieuwe feestdagenmenu’s te proeven, geheel in de kerstsfeer! Je kunt genieten van een voorproefje van onze feestelijke gerechten en de hoge kwaliteit van onze maaltijden zelf ervaren.

Ons team van productontwikkelaars, culinair adviseurs en diëtisten heeft met veel zorg en creativiteit deze heerlijke menu’s samengesteld die speciaal zijn afgestemd op de wensen en behoeften van zorginstellingen tijdens de feestdagen.

Deze dagen bieden je de gelegenheid om geïnspireerd te raken door ons aanbod en geïnformeerd te worden over de mogelijkheden van Eetgemak voor jouw zorginstelling. Je krijgt de kans om vragen te stellen aan onze experts en om te netwerken met andere zorgprofessionals die aanwezig zullen zijn.

Het aantal plekken is beperkt dus schrijf je snel in op de door jouw gewenste dag en tijdslot. Er kunnen zich maximaal 4 personen per organisatie inschrijven. Let op: Ieder persoon dient zich apart in te schrijven om zijn/haar plek te bevestigen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen tijdens deze feestdagenproeverij, tot dan!

Klantevent zorg

Let op: Ieder persoon dient zich apart in te schrijven om zijn/haar plek te bevestigen.

Een voorproefje...

Schrijf je direct in!

Samen gaan we op zoek naar een balans in smaak, voedingswaarden en mooie smaakherinneringen.